woensdag 14 januari 2009

Zionnistische lobby wilt wraak nemen op Dedecker

De naam en het logo van Lijst Dedecker wordt niet langer aangeboden op eBay. Woensdagochtend stond de teller op ruim 110.000 euro. Op de weblog van het extreem pro=Israëlisch maandblad Joods Actueel wordt een oproep gedaan om het logo gezamenlijk te kopen. Het initiatief komt van Kristel Monten die verbonden is met verschillende christelijke organisaties en uitdrukkelijk pro-Israël is. Het is nog niet duidelijk wie het laatste bod heeft gedaan.

Op de weblog van het maandblad Joods Actueel staat een openlijke oproep om gezamenlijk een bod uit te brengen voor het logo van Lijst Dedecker.

Het voorstel komt van lezeres Kristel Monten. De vrouw spoorde haar vrienden en kennissen aan honderd euro bij te leggen om het logo en de partijnaam te kopen. Op die manier zou Dedecker bij de komende verkiezingen niet onder de naam Lijst Dedecker kunnen opkomen. Het vonnis over wie de rechtmatige eigenaar van het logo is, wordt pas in oktober uitgesproken. Voor de verkiezingen van juni is er dus nog geen probleem.

Volgens Monten doet Dedecker ‘veel te vaak anti-Israëlische en anti-joodse uitspraken en is dit een duidelijk signaal aan de politicus dat er een lijn is overschreden.’

Michael Freilich, hoofdredacteur van Joods Actueel benadrukt:‘Wij putten steun uit vrijwilligers die acties zoals deze ondernemen’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.